Reklamı Gizle[x]
resim yükle
Reklamı Gizle[x]
resim yükle

Tom Cruise, Paris Olimpiyatları’nı Aksiyon Şovuyla Kapatacak!

Tom Cruise, Paris Olimpiyatları’nı Aksiyon Şovuyla Kapatacak!

Ağustos 3, 2024

29 Okunma

728x90 Yatay Reklam Alanı

Tom Cruise'un Paris Olimpiyatları'nın kapanış töreni için bir "Mission: Impossible" aksiyon şovu çektiği bildiriliyor.

Paris Olimpiyatları’nın kapanış töreninde, Hollywood ikonu Tom Cruise’un önemli bir rol oynaması bekleniyor.

Deadline ve TMZ’nin haberine göre, şimdiye kadar Paris’te pek çok Olimpiyat etkinliğine seyirci olarak katılan “Mission: Impossible” yıldızı, 11 Ağustos’taki kapanış töreninde boy göstermeye hazırlanıyor.

Cruise’un, bu etkinliğin bir parçası olarak bazı “Mission: Impossible” aksiyon gösterileri yapacağı belirtiliyor. Deadline’ın kaynakları bunu “büyük bir Hollywood yapımı” olarak tarif ediyor.

Cruise’un katılımı, törenin Paris ile 2028 Olimpiyat oyunlarının ev sahibi Los Angeles arasındaki devir teslim bölümüyle bağlantılı olacak

Aktörün, Paris belediye başkanı Anne Hidalgo’nun Olimpiyat bayrağını Los Angeles belediye başkanı Karen Bass’a teslim edeceği önceden kaydedilmiş bir bölümün parçası olarak her iki şehirde de çekimler yaptığı bildiriliyor.

Cruise, bu yılın başlarında Hollywood’un ünlü tabelasında da bununla bağlantılı bir sahne çekti. 62 yaşındaki aktörün kapanış töreninin parçası olarak Paris’teki Stade de France’tan aşağıya inmesi, uçakla Los Angeles’a seyahat etmesi ve ünlü Hollywood Hills tabelasına ulaşması bekleniyor.

Şu anda ne NBC ne de IOC Cruise’un katılımını doğrulamadı. 2028’de Los Angeles Olimpiyatlara üçüncü kez ev sahipliği yapacak.

728x90 Yatay Reklam Alanı
Yorum Alanı