Reklamı Gizle[x]
Reklamı Gizle[x]
5.0
Toplamda 0 oy verildi.
100 - Reklamı Geç -
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
The Platform 2 izle
İMDb 7.4 720P
  •  Süre: 100dk Dakika
  • Ülke:
  • 19İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

The Platform 2 izle

-

El hoyo 2

The Platform 2 filmi sizler için Gizemli bir lider Platform'da kendi kurallarını dayatırken, yeni bir sakin, acımasız beslenme sistemiyle mücadele etmek için bu tartışmalı yönteme karşı verilen mücadeleye dahil oluyor. Ancak yanlış tabaktan yemek ölüm cezasına dönüştüğünde hayatınızı kurtarmak için ne kadar ileri gitmeye hazırsınız?Yorumlarınızın çok önemli olduğunu unutmayın. Sizlerin desteği sayesinde sitemiz gelişecek ve büyüyecek. The Platform 2 -{orjinalisim} Keyifli seyirler.

  Tür: Gerilim , Korku
  1. Kaçak film izleyenler yandı: Tehlike altındasınız!
      5 gün Önce   19
    Kaçak film izleyenler yandı: Tehlike altındasınız! İnternet üzerinden illegal platformlardan kaçak film ve dizi indiren kullanıcılar büyük bir tehlike altındalar... İşte detaylar!
    “The Last of Us” Dizisinin 2. Sezonundan İlk Fragman!
      7 gün Önce   14
    “The Last of Us” Dizisinin 2. Sezonundan İlk Fragman! Heyecanla beklenen "The Last of Us" dizisinin 2. sezonundan ilk fragman geldi! HBO'nun sevilen dizisi “The Last of Us”tan ilk uzun fragman geldi! Dizi ikinci sezonuyla 2025'te geri dönecek ve "The Last of Us Part II" oyununun olaylarına odaklanacak.  Dizinin yeni sezonunda kadroya Catherine O'Hara, Isabela Merced, Kaitlyn Dever ve Jeffrey Wright gibi önemli isimler de dahil oluy...
    Netflix Türkiye’de Eylül’ün ilk haftası en çok izlenenler!
      3 hafta Önce   30
    Netflix Türkiye’de Eylül’ün ilk haftası en çok izlenenler! Netflix, Eylül ayının ilk haftasında da birçok izleyiciye ulaştı. İşte geçtiğimiz hafta Netflix Türkiye en çok izlenenler...
    Attack on Titan filmi için geri sayım! İşte fragman
      3 hafta Önce   25
    Attack on Titan filmi için geri sayım! İşte fragman Attack on Titan: The Final Attack fragmanı yayınlandı. Kasım ayında gösterime girecek film neler anlatacak?
Yorum Alanı