Reklamı Gizle[x]
resim yükle
Reklamı Gizle[x]
resim yükle
9.5
Toplamda 3 oy verildi.
  • resim yükle
100 - Reklamı Geç -
  • Tek Part
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
The Killer
720P
  • 104İZLENME

    1BEĞEN

    0BEĞENME

The Killer

The Killer izle, The Killer full izle, The Killer 2023 türkçe altyazılı ve dublajlı izle, Michael Fassbender, Tilda Swinton, Charles Parnell gibi isimlern başrolünde olduğu filmde Bir suikastçı, kaçınılmaz olarak kıl payı atlatılan bir olaydan sonra, kişisel olmadığı konusunda ısrar ettiği uluslararası bir insan avında işverenleriyle ve kendisiyle savaşır.

The Killer 2023 türkçe altyazılı ve türkçe dublajlı izle filmini Fulltimehdfilmizle sitemizden izleyin. Filmleri izledikten sonra bol bol yorum yapmayı unutmayıınız, iyi seyirler.

  Tür: Aksiyon , Macera , Suç
  1. 2024 Altın Küre Ödülleri Sahiplerini Buldu!
      8 ay Önce   111
    2024 Altın Küre Ödülleri Sahiplerini Buldu! 81. Altın Küre (Golden Globe) Ödülleri için kazananlar açıklandı! Hem sinemada hem de televizyonda başarıyı kutlayan, Altın Küre Ödülleri için kazananlar açıklandı!
    Oscar 2024: Görsel Efekt Oscar’ına Aday Olabilecek 20 Film Açıklandı!
      10 ay Önce   86
    Oscar 2024: Görsel Efekt Oscar’ına Aday Olabilecek 20 Film Açıklandı! Akademi, son aday listesinde yer alabilecek 20 filmi açıkladı.
Yorum Alanı