Reklamı Gizle[x]
resim yükle
Reklamı Gizle[x]
resim yükle

“Cobra Kai” Yaratıcıları “Mr. Miyagi” Dizisini Geliştiriyor

“Cobra Kai” Yaratıcıları “Mr. Miyagi” Dizisini Geliştiriyor

Ağustos 3, 2024

28 Okunma

728x90 Yatay Reklam Alanı

"Cobra Kai"nin finali yaklaşırken, dizinin yaratıcıları yeni projeler üstünde çalışmaya başladılar.

Netflix’in “Karate Kid” spin-off dizisi “Cobra Kai”nin son sezonunun ilk beş bölümü iki hafta önce yayınlandı ve yayıncıya göre şu ana kadar dünya çapında 24.3 milyon kez izlendi. Final sezonu toplamda 3 kısım halinde yayınlanacak; ikinci kısım 15 Kasım’da ve son kısım ise 2025 başlarında gelecek.

“Cobra Kai” adım adım finaline hazırlanırken, dizinin yaratıcıları “Karate Kid” evreninde geçen yeni projeler üstünde çalışmaya devam ediyor. Hayden Schlossberg, Josh Heald ve Jon Hurwitz yakın zamanda THR ile konuştular ve sohbet sırasında potansiyel bir “Mr. Miyagi” prequen dizisi hakkında ipucu verdiler.

“Cobra Kai” finalinden sonra yeni yan dizilere yer olup olmadığı sorulduğunda Schlossberg, “Cobra Kai ile yan dizileri her zaman düşünüyoruz” diyor ve şöyle devam ediyor:

Bu sezon Miyagi kutu hikayesini yapmamızın nedenlerinden biri de bu. Bay Miyagi ve hayatının nasıl olduğu hakkındaki tüm bu soruları ortaya çıkarıyor ve bu, bir süredir yapmak istediğimiz bir şeydi.

Tüm filmi Okinawan karate eğitimi almış sensei’sine dayandıran orijinal Karate Kid’in yazarı Robert Mark Kamen ile konuştuk; Onunla tüm bu Miyagi geçmişi hakkında konuşuyorduk, bu da bize altıncı sezon işlerinde yardımcı oldu. Artık işimiz bittiğine göre bu konulara girmeye başlayabiliriz.

Röportajı yapan kişi Bay Miyagi dizisinden bahsediyormuş gibi göründüğünü söyleyince Schlossberg şöyle devam ediyor:

Bunu kesinlikle yapmak istediğimizi ve bunun hakkında konuştuğumuzu söyleyebilirim. Bu kesinlikle yapmak istediğimiz bir şey. Sadece bu konuya başlamadan önce Cobra Kai ile işimiz bitene kadar beklemek istiyoruz.

“Mr. Miyagi” dizisinin geleceği şimdilik kesin değil, ancak Sony’den Ralph Macchio ve Jackie Chan’in dahil olduğu yeni bir “Karate Kid” filmi yakın zamanda gelecek.

728x90 Yatay Reklam Alanı
Yorum Alanı