Reklamı Gizle[x]
resim yükle
Reklamı Gizle[x]
resim yükle

Eski ve Yeni “Daredevil” Dizileri Birbirine Nasıl Bağlanıyor?

Eski ve Yeni “Daredevil” Dizileri Birbirine Nasıl Bağlanıyor?

Ağustos 20, 2024

25 Okunma

728x90 Yatay Reklam Alanı

Charlie Cox, Netflix'in "Daredevil"i ile "Daredevil: Born Again"in bağlantısı hakkında konuştu.

Marvel’ın Disney+’ta yayınlanacak olan “Daredevil: Born Again” dizisi, aslında Netflix’in birkaç yıl öncesinde iptal edilen üç sezonluk “Daredevil” dizisinden oldukça farklı olacaktı ve bir “yeniden başlatma” olarak planlanmıştı.

Dizinin çekimleri devam ederken, senaristler grevi ve diğer faktörler etkili olarak, Marvel’ın diziyi Netflix dizisinin doğrudan devamı olarak yeniden düzenlemesine yol açtı.

Bu, Jon Bernthal (Frank Castle/The Punisher), Deborah Ann Woll (Karen Page) ve Elden Henson’un (Foggy Nelson) da geri dönmesini sağlayarak hayranları sevindirdi.

Dizinin yıldızı Charlie Cox, geçtiğimiz günlerde EW’ye konuşarak “Born Again”in iki dizi arasındaki boşluğu kapatacağını ve selefine saygı duruşunda bulunacağını anlattı. Cox şunları söyledi:

Deborah ve Elden’la sette geçirdiğimiz ilk gün gerçekten çok özeldi çünkü yazılan sahne eski günleri ve yaptığımız her şeyi andığımız bir sahne gibiydi ve onu çok erken çektik ve birbirimizi yıllardır görmemiştik.

Yani belki yıllardır değil ama üçümüz kesinlikle uzun süredir birlikte değildik. Yani kelimenin tam anlamıyla hiçbir oyunculuğa gerek yoktu. Yeşil odada yaptığımız konuşma hemen hemen sahnede yaptığımız sohbetin aynısıydı.

Deborah ve ben eski bir kutu bulduğumuz bir sahne yaşadık; bunu söylememe izin var mı? Sanırım bunu söyleyebilirim. Bir kutuya baktığımız ve geçmişten bir şeyler bulduğumuz bir sahnemiz vardı ve bunlar geçmişten gelen gerçek şeylerdi.

Eski [diziden] şeylerdi. Sekiz yıl önce sette kullandığımız bir fotoğraf çerçevesi gibiydi ve ona birlikte bakıyorduk, yani ben bakmıyordum. Ama biz onu anıyorduk ve çok tatlıydı. Bu bir nevi hayatın sanatı taklit etmesiydi.

Kingpin’i canlandıran rol arkadaşı Vincent D’Onofrio da eski Netflix dizisindeki çeşitli boyutlardaki hikayelerin “Born Again”de yeniden devreye girdiğini ekledi:

Orijinal diziye uzanan hikayeler var. Karakterlerimizin nereden geldiği, nerede olduğumuz ve nereye gittiğimiz gibi bu bağlantılardan bazıları bize geri dönüyor.

“Daredevil: Born Again”in Mart 2025’te gösterime girmesi bekleniyor.

728x90 Yatay Reklam Alanı
Yorum Alanı