Reklamı Gizle[x]
resim yükle
Reklamı Gizle[x]
resim yükle

Jamie Lee Curtis, Marvel Eleştirileri Nedeniyle Özür Diledi

Jamie Lee Curtis, Marvel Eleştirileri Nedeniyle Özür Diledi

Ağustos 3, 2024

28 Okunma

728x90 Yatay Reklam Alanı

Jamie Lee Curtis'in Marvel'a yönelik esprili bir videodaki yorumları sosyal medyada tartışma yaratmıştı...

Oscar ödüllü Jamie Lee Curtis, sosyal medyada viral olan Marvel yorumunun ardından özür diledi ve Marvel Sinematik Evreni’ni bir daha asla eleştirmeyeceğini belirtti.

Bahsi geçen yorum, sunucu Josh Horowitz’in Comic-Con’daki farklı oyunculara “Marvel şu anda hangi aşamada?” sorusunu sorduğu kliplerden oluşan bir MTV videosunda yer alıyordu.

Klip, Curtis’in bu soruya “Kötü” yanıtı vermesi ve ardından kameraya küstahça bakmasıyla başlıyor ve Mackenzie Davis’in sonunda “Ölüm” demesinden önce birçok isim tahminlerde bulunuyor.

Accepting both right & wrong answers on any Marvel trivia questions @JoshuaHorowitz or I ask 🤭

📍 #SDCC pic.twitter.com/Xb6JCHWloj

— MTV (@MTV) July 30, 2024

Bu yorumunu geri çektiğini belirten Curtis şunları söyledi:

Marvel hakkındaki yorumlarım aptalcaydı ve daha iyisini yapacağım. Kevin Feige’e ulaştım ve artık internet dediğimiz o çamur at izi kalsın şeklindeki kum havuzu rekabetinde oynamayacağım, ayrıca içerik veya sohbet için değil, tıklamalar için tasarlanmış tuvalet kağıdı tanıtımına veya oyunlarına da katılmayacağım.

Cümlenin ikinci kısmı muhtemelen, özellikle daha ticarileştirilmiş ana akım basında, gösterilerdeki video röportajlarının yalnızca sosyal medyada veya Youtube’da viral olması amaçlanan mini oyunlara ve ilgisiz sorulara gönderme yapıyor. Curtis, Comic-Con’da Marvel ile hiçbir bağlantısı olmayan “Borderlands” filminin tanıtımını yapıyordu.

Şu anda vizyonda gişe rekorları kıran “Deadpool & Wolverine”in yıldızı Ryan Reynolds da bu özrüne X/Twitter’da şu paylaşımı yaparak yanıt verdi: “Bir dakika, Endgame sonrası Marvel’ı eleştirdiği için herkesin özür dilemesi mi bekleniyor?”

Wait, is everyone expected to apologize for slamming Marvel post-Endgame? https://t.co/kRxPmILfXl

— Ryan Reynolds (@VancityReynolds) August 1, 2024

728x90 Yatay Reklam Alanı
Yorum Alanı