Reklamı Gizle[x]
resim yükle
Reklamı Gizle[x]
resim yükle

M. Night Shyamalan’ın En İyi Filmleri

M. Night Shyamalan’ın En İyi Filmleri

Ağustos 3, 2024

27 Okunma

728x90 Yatay Reklam Alanı

Shyamalan'ın yeni filmi "Tuzak" vizyona girdi.

“Altıncı His” ile büyük yankı uyandıran, sonrasındaysa filmlerine karışık eleştiriler toplayan yazar, yönetmen ve yapımcı M. Night Shyamalan’ın filmlerini izlemeye başladığınızda nasıl bir film izleyeceğinizi aşağı yukarı bilirsiniz, ama neyle karşılaşacağınızı asla tahmin edemezsiniz. Çünkü onun sineması için, seyircileri hayrete düşürmeyi hedefleyen twistler olmazsa olmazdır.

Yönetmenin yeni filmi “Tuzak” (Trap) bugün sinema salonlarında yerini aldı. Hikaye, bir baba ve genç kızının gittikleri bir konserde karanlık bir olayın merkezinde kalmasını konu alıyor. Filmin büyük sürprizi olabilecek önemli bir olay örgüsü detayı ise ilk fragmandan itibaren seyircilerle paylaşıldı ve yönetmenin seyircilerine bu kez nasıl bir twist hazırladığını daha fazla merak ettirdi.

Shyamalan’ın senaryosunu da kaleme aldığı “Tuzak”ta, Josh Hartnett kızını yılın en çok beklenen konserine götürür, ancak konserin Kasap takma adlı bir suçluyu yakalamak için organize edilen büyük çaplı bir tuzak olduğunu fark eder. Bu suçlu bizzat kendisi olduğundan, yetkililer her fırsatta onu teşhis etmeye çalışırken kaçmak için yaratıcı fikirler bulması gerekecektir.

Shyamalan’ın R&B şarkıcısı-söz yazarı kızı Saleka Shyamalan, konserin başrol oyuncusu Lady Raven’ı canlandırırken, Hayley Mills, Marnie McPhail, Ariel Donoghue ve Allison Pill de oyuncu kadrosunda yer alıyor.

“Tuzak”ın Shyamalan’ın kariyerindeki başarılı filmleri arasına mı gireceğini yoksa izleyiciler ve eleştirmenler tarafından kötü yorumlarla karşılanan fiyaskolarından mı olacağını merakla beklerken gelin ünlü yönetmenin kariyerine göz atalım…

728x90 Yatay Reklam Alanı
Yorum Alanı