Reklamı Gizle[x]
resim yükle
Reklamı Gizle[x]
resim yükle

Marvel Başkanı iddialara son noktayı koydu! Iron Man geri dönecek mi?

Marvel Başkanı iddialara son noktayı koydu! Iron Man geri dönecek mi?

Aralık 9, 2023

80 Okunma

728x90 Yatay Reklam Alanı

Marvel Studios Başkanı Kevin Feige, Iron Man'in Marvel Sinematik Evreni'ne döneceği yönündeki iddialara yönelik bir açıklama yaptı.

Marvel Sinematik Evreni çok sayıda süper kahramana ev sahipliği yapıyor ve hatta bunlardan bazılarının izleyicilerde yeri çok farklı. Burada izleyicilerin aklına ilk gelen isimlerden birinin kesinlikle Iron Man olduğuna eminiz, zira Tony Stark renkli ve aynı zamanda egolu karakteriyle çok kısa sürede beğenileri kazanmayı başardı.

Marvel Başkanı Kevin Feige: Iron Man…

Tabii her güzel hikayenin bir sonu olduğu gibi Robert Downey Jr. tarafından canlandırılan Iron Man de 2019’da vizyona giren Avengers: End Game filmiyle bizlere veda etti. Peki Iron Man’in gelecekte Marvel‘a geri dönme ihtimali var mı? En yetkili isimden iddialarla ilgili açıklama geldi.

Marvel Studios Başkanı Kevin Feige, Iron Man’in hikayesinin sonunun mükemmel olduğunu ve onu bir daha Marvel Sinematik Evreni‘ne döndürmeyeceklerini net bir şekilde söyledi. Feige, Tony Stark‘ın Thanos’u yenebilmek ve dünyayı kurtarabilmek için gözünü kırpmadan kendini canını feda ettiğini ve bunun kahramanca olduğunu ve hiçbir şekilde bu güzel sonu geri almak istemediklerini ifade etti.

 

”O anı saklayacağız ve bir daha o ana dokunmayacağız. Bunu başarmak için hepimiz yıllarca çok çalıştık ve bunu hiçbir şekilde sihirli bir şekilde geri almak istemeyiz.”

Marvel Sinematik Evreni filmlerinin çıkış tarihleri ne zaman?Marvel Sinematik Evreni filmlerinin çıkış tarihleri ne zaman?

Marvel Sinematik Evreni filmlerinin çıkış tarihleri ne zaman?

Marvel Sinematik Evreni için önümüzdeki süreçte hangi filmler hangi tarihlerde çıkış yapacak? Hepsini listeledik, buyurun habere!

Kevin Feige tarafından yukarıdaki ifadelerin haricinde herhangi bir açıklama yapılmazken, raporlara göre Iron Man gelecekte çoklu evren konseptiyle birlikte yeniden izleyicilerin karşısına çıkabilir. Bu düşük bir olasılık olsa da böyle bir durumun gerçekleşmesi halinde Iron Man’i farklı aktörler canlandırabilir. Kısacası Robert Downey Jr.’ın bir daha o gösterişli demir adam kostümünü giymesi beklenmiyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Marvel, fenomen süper kahramanını geriye döndürmeli mi? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

728x90 Yatay Reklam Alanı
Yorum Alanı