Reklamı Gizle[x]
resim yükle
Reklamı Gizle[x]
resim yükle

Merakla Beklenen “Mickey 17” Filminden İlk Fragman Yayınlandı!

Merakla Beklenen “Mickey 17” Filminden İlk Fragman Yayınlandı!

Eylül 18, 2024

5 Okunma

728x90 Yatay Reklam Alanı

Warner Bros., Bong Joon Ho’nun uzun zamandır beklenen filmi “Mickey 17”nin fragmanını yayınladı. Bilim kurgu gerilim filmi olan “Mickey 17”, 2022’de yayımlanan Edward Ashton’ın romanı “Mickey7”den uyarlandı ve başrolde Robert Pattinson yer alıyor. Filmde Pattinson, bir buz gezegenini kolonileştirme görevlerinde tehlikeli misyonlara gönderilen “harcanabilir” bir çalışan olan Mickey Barnes’ı can...

Warner Bros., Bong Joon Ho’nun uzun zamandır beklenen filmi “Mickey 17”nin fragmanını yayınladı.

Bilim kurgu gerilim filmi olan “Mickey 17”, 2022’de yayımlanan Edward Ashton’ın romanı “Mickey7”den uyarlandı ve başrolde Robert Pattinson yer alıyor. Filmde Pattinson, bir buz gezegenini kolonileştirme görevlerinde tehlikeli misyonlara gönderilen “harcanabilir” bir çalışan olan Mickey Barnes’ı canlandırıyor. Mickey’nin her ölümünde, anılarını büyük ölçüde koruyan bir kopyası yaratılıyor.

Mickey 17”nin oyuncu kadrosunda ayrıca Steven Yeun, Naomi Ackie, Toni Collette ve Mark Ruffalo da bulunuyor. Bong Joon Ho’nun yazıp yönettiği film, yönetmenin 2019’da büyük başarı elde eden “Parazit”ten sonraki ilk uzun metraj yapımı olarak dikkat çekiyor. “Parazit”, Oscar tarihinde en iyi film ödülünü kazanan ilk yabancı dilde yapım olmuştu.

Warner Bros., filmi birkaç kez erteledikten sonra son olarak 31 Ocak 2025’te vizyona sokmayı planladığını duyurdu. Bu karar, Imax gösterim penceresi sağlama ve Hollywood grevlerinden etkilenen prodüksiyonun tamamlanması için ek zaman yaratma amacıyla alındı.

Pattinson, son yıllarda “The Batman” ve “Tenet” gibi büyük projelerde rol alarak dikkat çekmeye devam ediyor.

Kaynak: Variety

728x90 Yatay Reklam Alanı
Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER